Kwaliteit --  Een traditionele bouwwijze in moderne of klassieke stijl, geen enkele vorm van besparende materialen of werkwijzen die hier afbreuk aan zouden doen, wordt aangewend. De volledige uitvoering wordt dan ook vooraf vastgelegd in een duidelijk beschrijvend lastenboek, waar niet wordt van afgeweken, tenzij de bouwer dat zelf verlangt natuurlijk..

Totaalconcept --  Vanaf uw prille eerste droom tot de volledige afwerking van de woning kan probleemloos verzorgd worden. De eerste ontwerpen worden reeds begeleid met prijs en lastenboek tot uw definitief plan vorm krijgt. De volledige bouwaanvraag bij de plaatselijke gemeenten en de opvolging ervan worden voor u gedaan. U wordt bij elk bouwonderdeel begeleid, zelfs met zaken die u zelf wenst uit te voeren, wordt u geholpen. Van vaste afspraken zoals kostprijs en uitvoeringstermijn wordt niet afgeweken.

Vertrouwen --  winnen en verdienen van de bouwers, door eigen inzet en de inzet van onze bekwame vakmensen is steeds ons hoofddoel. Dit vertrouwen leidt tot 70% van onze huidige klanten die ons vonden door tevreden vrienden en kennissen waar we reeds voor bouwden.

Regio --  Ons werkterrein ligt in de provincies Limburg, de Oostzijde van Antwerpen en Brabant, de Ardennen

Aantal --  Maximaal 30 woningen per jaar zijn kwalitatief uitstekend af te werken naar ieders tevredenheid, er wordt niet gestreefd naar een groter aantal waarbij de goede werking en de kwaliteit van onze woningen zou verdwijnen !

Ardens --  Een stijl apart, die de charme uitstraalt van de prachtige natuurstenen dorpen. Woningen of buitenverblijven in de natuursteen van de streek of sinds kort ook in massieve Finse kwaliteits-chaletbouw, bieden u een compleet gamma van mogelijkheden om exclusief te wonen.

<< terug